Podrška je važna i mi je cenimo!

Podrška je važna i mi je cenimo!

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je Program obrazovanja koji realizujemo na Paliluli, dobio podršku GO Palilula.
Projektom “Podrška je važna” GO Palilula obezbedila je neophodnu podršku od danas do 31.12.2015.god. kada deca idu na raspust.
Veliko hvala u ime dece i Centra za integraciju mladih!

GO Palilula je članica Mreže za podršku deci iz neformalnih naselja i ovo je još jedan primer dobre saradnje koja je uspostavljena zarad unapređenja položaja dece.

Hvala Ambasadi Kraljevine Norveške na podršci u prethodnih godinu dana

Hvala Ambasadi Kraljevine Norveške na podršci u prethodnih godinu dana

Zahvaljujemo se Norwegian Embassy in Serbia na podršci Programu obrazovanju poslednjih godinu dana. Juče smo obeležili kraj projekta “Saradnja u cilju obezbeđivanja dostupnosti obrazovanja deci iz neformalnih naselja” u veseloj atmosferi, zbog svih uspeha koje smo zajedno učinili.

Hvala ambasadoru Kraljevine Norveške, gospodinu Arne Sannes Bjørnstad, hvala deci, timu volontera i volonterki i stručnom timu projekta koji su ostavili “srce na terenu”, članovima Mreže – institucijama i kompanijama na svemu!

Hvala svima što smo u toku ove godine podržali 120 mališana, što smo osnovali Mrežu za podršku deci iz neformalnih naselja, što smo dokazali da možemo da zajedno obezbedimo ne samo bolju budućnost nego i bolju sadašnjost deci iz neformlanih naselja.

Nadamo se da ćemo nastaviti saradnju sa Ambasadom Kraljevine Norveške i ubuduće.

Jedno je sigurno, nećemo odustati!

program obrazovanja